Hem » Hotell Madrid » Billiga Hotell

Billiga Hotell
Man får vad man betalar för, visst är det så, men det betyder inte att det billigaste är dåligt. I Madrid innebär billigt ofta bara enkelt. De flesta 1- och 2-stjärniga hotellen i Madrid är mycket enkla i sitt utförande och de erbjuder sällan internet, egen restaurang, room service och pool. Kan du klara dig utan detta kan du bo centralt utan att det ska kosta skjortan.

Att bo på hotell med en eller två stjärnor i Madrid kostar mellan 400 - 800 kr per natt för två. Frukost är sällan inkluderat men hör av dig till hotellet i god tid för att se vad de kan erbjuda för alternativ. Många av dessa hotell är centralt belägna i staden med gångavstånd till city. Flera enklare hotell i Spanien har samarbete med en lokal restaurang där du eventuellt kan äta lite billigare som gäst om hotellet inte har egna möjligheter att servera mat. Bokning sker smidigast på internet genom hotellets egen hemsida. Du kan även ta hjälp av en resebyrå som kan tipsa om prisvärda hotell och boka det åt dig.

Är din resebudget riktigt sträng finns det ett digert utbud av vandrarhem i Madrid. Flera centralt belägna och nya vandrarhem med hög standard är populära alternativ till enkla hotell och besöks ofta av unga och förbipasserande. En natt i sovsal kostar omkring 150 - 300 kr per person. Om du vill ha ett mindre rum med egen toalett och dusch kostar detta från 200 kr och uppåt per person. Mer information om vandrarhem i Madrid hittar du på internet genom att söka på vandrarhem och Madrid med hjälp av din sökmotor.