Hem » Flyg till Madrid

Flyg Madrid

Madrid ligger i centrala Spanien med omkring 650 km till varje hörn. Staden är en av Europas mest högbelägna stad på dess 650 meters höjd över havet.

För att ta sig till Madrid gör man bäst i att flyga. Du kan även åka tåg eller buss om du föredrar detta. Det tar ungefär 4 timmar att flyga från Stockholm till Madrid med direktflyg. En biljett som är bokad i god tid i förväg kostar mellan 1 500 - 2 000 kr. Vill du vänta in i sista sekund kan du ha tur och hitta resor till kampanjpriser med Iberia eller SAS och komma undan med att betala runt 500 - 600 kr. Andra bolag som flyger mellan Sverige och Madrid är bland andra Swiss och Lufthansa. Iberia är det enda bolag som har dagliga avgångar som direktflyg från Stockholm till Madrid. Bor du i södra Sverige och har möjlighet att flyga från Köpenhamn så har du betydligt fler alternativ.

Vill du boka flyg och hotell samtidigt kan du självklart göra detta. Flera charterbolag arrangerar både weekendresor och veckolånga resor till Madrid. Väljer du en charterresa är ofta hotellet förutbestämt. Oftast är det ett mellanklasshotell centralt i staden. Detta alternativ ger inte mycket utrymme för flexibilitet men ger och andra sidan trygghet och utrymme för annat att tänka på.

Uppkommer det något problem under din resa finns det alltid personal som du kan vända dig till som är skyldig att stå till tjänst i vått och torrt. Har du lite is i magen kan du komma undan riktigt billigt med att försöka söka bland sista minuten resor. Observera att hotellet ofta är ospecificerat vilket gör att du inte är garanterad att hamna på ett hotell inom stadsgränserna.

För att enklast hitta billiga flygresor så rekommenderar vi att besöka antingen Billiga Flybiljetter eller Reser.se som erbjuder en sökmotor för just flygresor.