Hem » Hotell Madrid

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Pris från: 346 SEK
Mer info / Boka
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklass hotell som ligger så centralt som möjligt.


Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxiga hotell som ligger extra centralt.


Pris: 1777 SEK
Mer info / Boka
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger centrerat i landet. Den spanska huvudstaden är EU:s tredje mesta befolkade stad, efter London och Berlin, och är beräknad att expandera med minst en miljon invånare innan 2020 vilket gör området till en av de mest expansiva i Europa just nu.

Staden har mycket att bjuda på och lockar tusentals turister varje år. En stor del av dessa turister kommer inte för alla fantastiska sevärdheter, den goda maten eller det fina vädret utan för sitt stora fotbollsintresse. Ett av världens bästa lag, Real Madrid, har sin hemmabana i Madrid. Fotbollsturismen drar in flera miljoner varje år och många vallfärdas just bara för att få en glimt av sitt favoritlag.

Att hitta boende i Madrid brukar inte vara ett stort problem. Här finns hotell i alla prisklasser och för alla smaker. Prisbilden för ett hotellrum i Madrid är liknande den du finner hemma i Sverige. Är du inte allt för kräsen med ditt semesterboende kan du med lugn i sinnet komma ner till Madrid och leta hotell på plats.

Vill du vara säker på att få rum på ett specifikt hotell under din semester är det en god idé att boka några veckor i förväg. Även de enklare hotellen i Madrid håller alltjämt en mycket god standard och är väldigt prisvärda. Det finns gott om mysiga familjeägda hotell i stan där du kan känna den äkta spanska atmosfären.

Ska du bo på något av de mer exklusiva hotellen kan de hjälpa dig med att planera dagsturer, reservera bord på någon av de finaste restaurangerna, boka konsertbiljetter eller liknande innan du kommer ner.