Hem » Hotell Madrid » Mellanklass Hotell

Mellanklass Hotell
Madrid har en lång historia och minnesmärken finns kvar sedan arabernas styre under 800-talet. De gamla monumenten och byggnaderna kantas av nykonstruktioner och stora hotellkomplex. Madrid är Spaniens hjärta och här hittar du allt från landets största industriområden, regeringsbyggnaden, parlamentet och det kungliga palatset. Det finns mängder av saker att se och uppleva i den spanska huvudstaden och det är inga svårigheter att hålla dig och din familj sysselsatt under hela semestern om du önskar det.

Mellanklasshotell finns det gott om i Madrid. Priserna är liknande de i Sverige med motsvarande standard. Ett dubbelrum på ett trestjärnigt hotell i de centrala delarna av Madrid kostar mellan 500 - 2 500 kr. De billigare alternativen finner du ofta lite längre från centrum. Många saknar egen restaurang men kan många gånger erbjuda frukostalternativ. Bokar du flera nätter i sträck kan du bli erbjuden fina rabatter. Det är inte nödvändigt att boka hotell i förväg när du ska åka till Madrid om det inte är så att du vill bo på ett specifikt hotell eller i ett särskilt område.

Information och bokning sker enklast på internet genom hotellens respektive hemsida eller på en hotellförmedlingshemsida. Du kan även vända dig till en resebyrå som boka hotell och transport åt dig. Undrar du något om din vistelse eller vill ha hjälp av hotellpersonalen på något sätt kan du alltid höra av dig per telefon eller e-post innan du reser. Spanjorerna är mycket duktiga på engelska och är öppna och hjälpsamma till sättet.