Hem » Sök Hotell Madrid

Sök Hotell i Madrid

Nu kan du söka hotell i Madrid med hjälp av våran karta med hotell.


Billiga Hotell

Mellanklass Hotell

Lyxiga Hotell

Filtrera Resultat

Du kan filtrera listan på hotell genom att välja vilken typ av hotell du är intresserad över med länkarna till vänster.

Listade Hotell

Hotel Rex
från 346:-
Oasis Madrid Albufera
från 492:-
Axor Barajas
från 513:-
Hotel Convencion
från 530:-
Barcelo Castellana Norte
från 546:-
Hotel El Prado
från 570:-
El Coloso
från 573:-
Hotel Ganivet
från 583:-
Praga
från 597:-
Silken Puerta de Castilla
från 660:-
Hotel Maria Elena Palace
från 728:-
Hotel Gran Versalles
från 783:-
Vincci Capitol
från 794:-
Tryp Alameda Aeropuerto
från 828:-
Petit Palace San Bernardo
från 840:-
De Las Letras H&R
från 993:-

Hitta fler hotell här >

Hotell

På grund av dess sydliga breddgrader och Medelhavsklimatet, kommer våren ofta tidigt till Spanien. Många frusna skandinaver söker sig söderut för att möta värmen och solen i Madrid. Det finns gott om hotell och vandrarhem i Madrid. Den spanska huvudstaden har varit ett populärt resmål under årtionden och hotellbranschen har därför blomstrat. Oavsett om du reser under högsäsong eller vid andra tider är det inga svårigheter att hitta boende men har du speciella behov eller krav på ditt boende bör du boka i tid.

Det enklaste sättet att hitta ett hotell som passar är att kika runt på internet. De allra flesta hotell, stora som små, har egna hemsidor. Tycker du att de kan vara kluriga att hitta kan du ta hjälp av de otaliga hotellförmedlingshemsidorna de flesta hotell, i alla prisklasser, är samlade. Dessa sidor tar inte ut någon serviceavgift, vilket en resebyrå skulle gjort för samma service. Här kan du även läsa gästrecensioner om hotellen vilka kan hjälpa dig bilda en uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Är inte internet något för dig kan du alltid investera i en resehandbok som du finner i din lokala bokhandel. Vill du inte köpa en egen kan du alltid låna en på biblioteket. I de mer utförliga böckerna får du förutom tips om bra hotell även goda förslag till restauranger, caféer, museer och mycket annat. Det finns även enklare versioner att få tag i som kan vara lite smidigare att ta med i handbagaget. Vill du få hjälp av riktiga proffs för att hitta ett riktigt trevligt boende samt skräddarsy din semester i Madrid kan du vända dig till en resebyrå.